30 maj 2009 15:01 av Ego,unum modo diletans

Tierp-Harbo 4-1

Enligt de ditresta supportrarna så var spelet minst lika mycket Harbos i denna match, men vi har svårt att få till avslut.

30 maj 2009 14:59 av Ego,unum modo diletans

Harbo-Iron

Ingen stor match från Harbos sida, som helt enkelt blev bortmanövrerade av de mer rutinerade Iron spelarna. Det som frustrerande var att om våra spelare pratade mera och kom närmare sina motståndare så skulle matchbilden se helt annorlunda ut.

30 maj 2009 14:55 av Ego,unum modo diletans

Skyttorp-Harbo

Enligt utsagor den sämsta matchen av Harbo så här långt. Harbo ledde med 1-0 och sumpade en straff i första sedan började Skyttorp sticka upp och det var inte förrän Harbo(hör och häpna) fick en utvisad som man tog tag i spelet och genom bl.a 2 kassar av Stoffe Thell bärgade segern med 4-1

30 maj 2009 14:52 av Ego,unum modo diletans

Matcher

Tänkte ge er som inte har chans att se matcherna live, lite info. Antingen som åskådare eller som hörsägen.
Harbo-Runhällen
Harbo startade bra i ca.5-10 min. sen var det Runhällen för hela slanten i första halvlek. I andra blev det omvänt, Harbo för hela slanten Anders reducerar till 2-1 och alla vädrar morgonluft. Tyvärr kontrar Runhällen in 3-1 och dödar matchen

27 maj 2009 20:58 av Christoffer Thell

Ill be back

Tat lugnt grabbar jag är snart där. Mitt BMI har skenat i höjden men jag har fortfarande samma GO! vi ses i Juni.

26 maj 2009 09:12 av Lars

Skuttunge

Jag lider med er grabbar. Skuttunge skall som serieledare vara glada med poäng överhuvudtaget i går kväll. 2 turmål och ett offsidemål är aldrig kul att få i baken. Får vi bara fler inblandade som understöd både framåt och bakåt så får många motståndare bita i gräset framöver. Mycket kul att se er i går!!!

4 maj 2009 20:28 av Lars

Skyttorp-Harbo

Grattis till segern, fortsätt och ånga på!!

4 maj 2009 09:53 av Micke J

Måste bara testa om det fungerar här.

12 januari 2009 14:38 av Mikael Jansson

Välkomna till den nya hemsidan

Hej och välkomna till Harbo IF's nya hemsida.

Det här är gästboken och här kan ni diskutera senaste matchen eller något annat ni vill få sagt.