22 augusti 2009 18:52 av #19

Excellente

Excellente!! nu kommer segertåget :)

22 augusti 2009 15:53 av Ego,unum modo diletans

HIF-Tierp 2-1

Suveränt grabbar. Ännu en 3 poängare. Tierp gör mål på ett långskott som styrs in av en Harbospelare, tidigt i matchen. Harbo tar sen över mer och mer och får 3 välförtjänta poäng . Målskyttar Stoffe Thell och Adde Sundlöf.

15 augusti 2009 22:12 av Ego,unum modo diletans

IRON-HIF 0-3

Äntligen!! Harbo utnyttjar målchanser, och då kommer seger. Härligt grabbar, jag gratulerar till segern. Kul för Tomas i målet att få komma tillbaka och hålla nollan. Grattis målskyttarna, Dennis.Oskar och Alexl

15 augusti 2009 21:45 av bryan, alexander och krille-kassörska

Grym seger

vi sitter här och pratar om segern, så sjutk skönt :) bra lirat idag boys!!!

15 augusti 2009 08:10 av Ego,unum modo diletans

hmm

Alea iecta est!!
Jag är avslöjad! Pratar egentligen inte latin, men betyder ett namn något?

14 augusti 2009 21:37 av Wingardium leviosa

hmm

Du där! Ego,unum modo diletans. Vad betyder det egentligen?

13 augusti 2009 21:37 av Jocke

Tips!

Hej,
Jag skulle vilja tipsa om ett intressant projekt på http://www.powerplaymanager.com. Det är en sammanslutning av sportspel och den första sporten är hockey, den är redan spelbar!

Den andra sporten som kommer att släppas är Fotboll och du kan vara med redan från början för i slutet på detta år så drar Pre-beta versionen igång.

Gå med oss för mer spelare innebär ett roligare och intressantare spel.

Det är helt Gratis att skapa ett lag så testa gärna!

9 augusti 2009 13:20 av Brandel

Tobbe finlirar.

Kolla in filmen där Tobbe finlirar !

7 augusti 2009 22:44 av Ego,unum modo diletans

HIF-Skyttorp 3-1

När man kom till matchen i kväll förväntade man sig VM i långbollar och felpassningar, men icke. Det var stundtals riktigt underhållande match. Kul för målskyttarna, bröderna Thell och Dennis. Lite synd att de övriga ca. 10 öppna målen inte satt. Extra plus till Alex Thell i dag. Skyttorp stack upp under andra halvlek, men försvaret manövrerade bort det mesta ganska lätt. Kul med inhopp i kväll av målisen Mårten Gustavsson

31 juli 2009 15:21 av Ego,unum modo diletans

Triangel

Riktigt bra genrep killar, men ni var lite väl trötta i andra matchen. Eller är ni nertränade?