2 oktober 2009 20:46 av hemlis igen

ööö

eeeryyybody inda club get tipsyyy.. ses i bastun

2 oktober 2009 20:44 av Hemlis

Morgondagen

Hej hej!! hoppas barkman inte snackat skit nu och tar tag i festen imorrn som han lovat!! :)

26 september 2009 16:32 av Ego,unum modo diletans

Ärentuna-HIF 5-1

Harbo förlorade idag mot ett för dagen bättre Ärentuna. Efter 2-0 i halvtid som kanske skulle varit 2-1, med tanke på en utebliven solklar straff. I andra startade Harbo ganska positivt och kunde reducera genom Dennis. Sen trillade tyvärr målen in alldeles för enkelt. Kul med en återuppstånden Hebbe i laget. Han gjorde inte bort sig alls.

24 september 2009 17:56 av Lars

Rättelse

Naturligtvis är inte säsongen över förrän efter helgen. Jag rusade iväg lite.

23 september 2009 16:47 av Lars

Lycka till

Hoppas det går bra nu i helgen grabbar. Tyvärr är fotbollssäsongen över, så nu får man gå i ide ett tag igen. Som sagt, lycka till i helgen!!
Vi ses i vår!!

20 september 2009 08:02 av Ego,unum modo diletans

HIF-Våla 2-3

Dåligt med folk och dåligt resultat.
Med massor av folk borta, så ställde Harbo upp med endast 12 man, varav 3 sjuka. Det räckte naturligtvis inte riktigt till för att knäcka våla i derbyt. det är bara att konstatera att vi inte har riktigt flyt denna säsong, men det är bara att ta nya tag.
Mål av Jimpa Koplik och Martin Arvidsson

13 september 2009 07:38 av Ego,unum modo diletans

TÖFF-HIF 3-0

Det var ett lag i sexan, som inte var på tå.
Dom visste inte riktigt på vilket ben dom skulle stå.
Och om en vecka möter dom rivalen Våla.
Om dom då fortfarande inte kan måla.
Så kan tyvärr resultatet bli lika då.

5 september 2009 16:10 av Ego,unum modo diletans

HIF-Ullfors 2-2

Ett rättvist resultat om man ser till målchanser, men i övrigt var det ganska mycket Harbo spelmässigt i stora delar av matchen. En trevlig tillställning med mål av Oskar Larsson och Alex Thell.

29 augusti 2009 16:17 av Ego,unum modo diletans

Skuttunge-HIF 4-0

Med manfall bland spelarna och ett bortdömt mål i början av matchen så kunde inte HIF rå på ett för dagen starkare Skuttunge. Man gjorde vad man kunde och höll 0-0 i halvtid, men efter ett självmål i början på andra så trillade baklängesmålen in. Vi tar nya tag nästa helg

23 augusti 2009 14:28 av Lars

Uppryckning

Kul grabbar att se en sådan uppryckning som det blivit. Ånga på nu och ta fler segrar.