Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


  Regler

Vi vill ha så få regler som möjligt så vi startar utan några alls (Självklart måste svensk lag följas). Behövs det regler kommer de att införas. Det är alltså ni som ansvarar för att alla ska trivas.

Klagomål på dåligt uppföranda i gästboken kan skickas till This is a mailto link

 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
1 juli 2010 23:30 av Viktigpetter

Time Out

Tänkte bara upplysa er om att det går att ta time out i ungdomsfotboll. Det är trots allt inte bara i hockey som man får göra det.

Se sida 61 i tävlingsbestämmelserna från SvFF och Upplands Fotbollförbund.

http://uppland.svenskfotboll.se/ImageVault/Images/id_42123/ImageVaultHandler.aspx

Man lär sig något nytt varje dag!

30 juni 2010 06:56 av Östen

Absolut!!

Det låter bra det Lars:) Du tar tränarrollen tycker jag! Man kan kanske kan sprida ut ett datum efter semstestrar o allt,där man bara träffas dom som är intresserade o nyfikna o spelar lite match+grillning efter kanske,trevligt!!
Jag är lätt på,så gott jag kan iallafall:)

29 juni 2010 19:11 av Lars

Svikarn

Kul Östen!
på nåt vis så ska vi väl få igång ett snack om att starta upp igen.

28 juni 2010 07:03 av Östen

Svikarn återvänder gärna!!

Det måste ju finnas ett Herrlag i Harbo nästa år,behövs det folk och hjälp och man är välkommen igen så ställer jag absolut upp!!
Finns mycket bra spelare och personer som gillar fotboll i Harbo det vet jag!
Marmorvallen är alldeles för fin utan ett A-lag:)
/ett Harbofan i Våla

20 juni 2010 21:57 av Dennis

match

bra match idag harbo på vattholma men vi kunde gjort bättre, längtar tills matherna börjar igen och då ska vi vinna över skyttorps :D

10 juni 2010 23:03 av the Greatest

F12 Bäst i Uppland

Fre 11/6 kl 18.30 spelar serieledande F12 match mot Bälinge på Marmorvallen.Kom och titta hur riktig fotboll ska spelas!!! Harbo har troligtvis upplands bästa F12 lag.

30 maj 2010 16:08 av The old one

Instämmer!!

Fantastisk bra ungdomsfotboll. Massor av tränande ungdomar. Många lag i seriespel. Vad kan vi mer begära? Ett seniorlag kanske? Det kommer, och det förstår man om man åker och ser vad som står på.

24 maj 2010 21:39 av the Greatest

Res er ur soffan!!!

Bege er till Marmorvallen och se på fantastisk ungdomsfotboll.Återväxten ser bra ut och inom kort så har vi ett slagkraftigt a-lag.Men det behövs publik och heja rop,ja riktig j...a karnival stämning!It`s time to stand up and fight!

25 december 2009 09:57 av Lars

Sorg

Det är med sorg i hjärtat jag ser att ni dragit er ur serien. Det är väl över 70 år sedan Harbo inte hade seniorlag i seriesammanhang. Jag hoppas att ni snabbt hittar tillbaka och startar om. Det borde väl finnas några spelare som känner ansvar och försöker att starta om i sjuan?
Allvarligt talat så trodde jag inte det skulle gå så här illa, med den fina ungdomsverksamhet vi haft/har.

9 oktober 2009 11:01 av Ego,unum modo diletans

Säsongen över

Så var denna säsong över, och ni klarade kontraktet som jag kan förstå (oavsett vad som händer i kvalet till trean). Det har varit kul att se er spela, för spelet har varit bra i många matcher. Det som saknats har varit målskyttar. Hoppas ni tar tag i träningen nu och tar nya tag inför nästa säsong. Jag tror i alla fall att ni ni kan vara ett topplag nästa år.(med risk för att bli kallad idiot mm.)

På sponsorhuset kan du handla både det ena och det andra. Om du handlar genom den här länken så går en del av pengarna till Harbo IF
http://www.sponsorhuset.se/harboif

Postadress:
Harbo IF - Fotboll
Marmorvallen
74047 Harbo

Kontakt:
Tel: 0739459443
E-post: This is a mailto link

Se all info