1 juli 2010 23:30 av Viktigpetter

Time Out

Tänkte bara upplysa er om att det går att ta time out i ungdomsfotboll. Det är trots allt inte bara i hockey som man får göra det.

Se sida 61 i tävlingsbestämmelserna från SvFF och Upplands Fotbollförbund.

Man lär sig något nytt varje dag!

30 juni 2010 06:56 av Östen

Absolut!!

Det låter bra det Lars:) Du tar tränarrollen tycker jag! Man kan kanske kan sprida ut ett datum efter semstestrar o allt,där man bara träffas dom som är intresserade o nyfikna o spelar lite match+grillning efter kanske,trevligt!!
Jag är lätt på,så gott jag kan iallafall:)

29 juni 2010 19:11 av Lars

Svikarn

Kul Östen!
på nåt vis så ska vi väl få igång ett snack om att starta upp igen.

28 juni 2010 07:03 av Östen

Svikarn återvänder gärna!!

Det måste ju finnas ett Herrlag i Harbo nästa år,behövs det folk och hjälp och man är välkommen igen så ställer jag absolut upp!!
Finns mycket bra spelare och personer som gillar fotboll i Harbo det vet jag!
Marmorvallen är alldeles för fin utan ett A-lag:)
/ett Harbofan i Våla

20 juni 2010 21:57 av Dennis

match

bra match idag harbo på vattholma men vi kunde gjort bättre, längtar tills matherna börjar igen och då ska vi vinna över skyttorps :D

10 juni 2010 23:03 av the Greatest

F12 Bäst i Uppland

Fre 11/6 kl 18.30 spelar serieledande F12 match mot Bälinge på Marmorvallen.Kom och titta hur riktig fotboll ska spelas!!! Harbo har troligtvis upplands bästa F12 lag.

30 maj 2010 16:08 av The old one

Instämmer!!

Fantastisk bra ungdomsfotboll. Massor av tränande ungdomar. Många lag i seriespel. Vad kan vi mer begära? Ett seniorlag kanske? Det kommer, och det förstår man om man åker och ser vad som står på.

24 maj 2010 21:39 av the Greatest

Res er ur soffan!!!

Bege er till Marmorvallen och se på fantastisk ungdomsfotboll.Återväxten ser bra ut och inom kort så har vi ett slagkraftigt a-lag.Men det behövs publik och heja rop,ja riktig j...a karnival stämning!It`s time to stand up and fight!

25 december 2009 09:57 av Lars

Sorg

Det är med sorg i hjärtat jag ser att ni dragit er ur serien. Det är väl över 70 år sedan Harbo inte hade seniorlag i seriesammanhang. Jag hoppas att ni snabbt hittar tillbaka och startar om. Det borde väl finnas några spelare som känner ansvar och försöker att starta om i sjuan?
Allvarligt talat så trodde jag inte det skulle gå så här illa, med den fina ungdomsverksamhet vi haft/har.

9 oktober 2009 11:01 av Ego,unum modo diletans

Säsongen över

Så var denna säsong över, och ni klarade kontraktet som jag kan förstå (oavsett vad som händer i kvalet till trean). Det har varit kul att se er spela, för spelet har varit bra i många matcher. Det som saknats har varit målskyttar. Hoppas ni tar tag i träningen nu och tar nya tag inför nästa säsong. Jag tror i alla fall att ni ni kan vara ett topplag nästa år.(med risk för att bli kallad idiot mm.)