25 juni 2009 07:29 av Ego,unum modo diletans

Runhällen - HIF 6-1

Att målsprutan Martin återvände efter en kort sejour i Hagby hjälpte föga, men kul att han är tillbaka. Nu gäller det att träna ordentligt i sommar, för med den här truppen ska vi kunna slå alla lag i den här serien.

18 juni 2009 11:20 av Ego,unum modo diletans

HIF-Ärentuna 0-2

Inte så mycket att säga om. Det bättre laget vann en helt rättvis seger, utan att vi gjorde en dålig match. Fysiska lag är väl inte direkt våra favoritmotsåndare, men sånt är livet. Synd att Thell blev utvisad med tanke på nästa match. Hoppas att Martins övergångspapper är klara då.

13 juni 2009 17:54 av Ego,unum modo diletans

TÖFF referat

Ganska intressant inlägg i Ärentunas gästbok, där TÖFF kommenterar matchen mot Harbo ? Vad gör han där? Han har inte tid att referera på sin egen hemsida skriver han. Men sin egen gästbok har han stängt. Mycket underligt. Till råga på allt så kommenterar han våra spelares insats, samt påstår att Harbo inte hade 1 enda målchans, och att dom borde vunnit med ca. 5-0?? Vad var han i första halvlek när dom i princip inte fick låna bollen? Jag är förundrad!!

13 juni 2009 17:39 av Ego,unum modo diletans

Våla-Harbo 1-0

Mycket folk, hög stämning, spännande match, men tyvärr så blev det än en gång prblemet med att få in bollen som blev avgörande. Nu får vi ta nya tag och under takterna av "Harbolåten" ta emot våra vit/röd randiga bröder från Ärentuna.

9 juni 2009 13:33 av Ego,unum modo diletans

Derbydags

Nu alla Harbobor, gäller det att under torsdagen invadera "Våla". Derby mellan Harbonen och Vålabonen har inte varit så vanligt under senare år, så passa på nu och stå upp för di våra.

9 juni 2009 07:37 av Ego,unum modo diletans

HIF-TÖFF

I dag skulle man verkligen vilja att Ärentunas Putte Kock hade haft rätt i sitt tips, för visst var vi värda en poäng. Efter att totalt dominerat första halvlek och spelat jämnt i andra så var vi faktiskt värda det. Tror också att TÖFF vikit ner sig totalt om inte dom fått in ett volleyskott i inledningsminuterna. Nu skall tilläggas att TÖFF absolut inte var dåliga, nej dom hade många fler vassa målchanser än oss men spelet ute på plan hade vi. Kul att återse Thell, Trulsson och Lindblom.

8 juni 2009 09:19 av Ego,unum modo diletans

TÖFF

I kväll, får TÖFF åka med på Harbos återtåg. Vilja och glädje blir nog vinstvapnet.

2 juni 2009 00:19 av Hoppfull

Trevligt

Kanonkul med en uppdaterad hemsida för Harbo nu kan väl allt bara bli bättre båd här och där. "ånga" på grabbar!

30 maj 2009 15:06 av Ego,unum modo diletans

Ullfors-Harbo 3-0

Enligt uppgift så var Harbo vassast i den första halvleken , men som tidigare uddlösa. I den andra faller man tillbaka och Ullfors får in 1 straff samt 2 turliga mål på målvaktsreturer från dagens målisinhoppare Tobbe I, som enligt uppgift klarade av detta med bravur.

30 maj 2009 15:03 av Ego,unum modo diletans

Harbo-Skuttunge1-3

Serieledarna kom på besök. En mycket trvlig och juste match, där Skuttunge faktiskt har tur som får med sig 3 poäng. Skuttunge har fler vassa chanser än Harbo men spelet på plan var ganska jämnt. Men som alltid ett bra lag har flyt, så är det bara.