29 juni 2009 11:29 av Martin

Träning

Hej. Tänkte bara höra hur truppen ställer sig till lite frivillig träning nu under uppehållet? Behöver inte vara nåt tok-seriöst, bara lite match en gång I veckan eller nåt för att hålla igång lite...

29 juni 2009 07:15 av Ego,unum modo diletans

Det är alltid kul med positiva typer (Tillägg). Nu har jag gjort vad jag kan med att få fart på denna gästbok (vilket var målet med alltihop) och tar därmed och lägger pennan på hyllan. Nu får ni ta över här grabbar och hålla igång sidan.

29 juni 2009 07:14 av Ego,unum modo diletans

Kom ihåg dom 3 kategorierna som tjatar en massa skit. Den uttröttade, den frustrerade och den avundsjuke. Den utröttade är t.ex en rival som vill sprida dynga för att ha nåt att göra. Den frustrerade som tar ca. 1 vecka på sig att läsa Kalle Anka, men den kommer bara ut var 14:e dag, så vad göra? Den avundsjuke tillhör nån klubb som stänger sin gästbok så fort han börjar tjata. Ha de!

28 juni 2009 12:36 av Tillägg

1 lag som åker

Det är torsk mot Skyttorp i höst och dom tar 1 pinne så kan det blir färja till Eckerö nästa år, inte så tokigt det heller :D

27 juni 2009 08:49 av Ego,unum modo diletans

Div 7

Vill bara påpeka att normalt sett åker endast 1 lag ner i sjuan. Om inte det sker stora saker i trean förståss.

27 juni 2009 08:47 av Ego,unum modo diletans

Erik the Å

Vet inte om det missförstås, men jag skrev ungefär som du beskriver. Vi ska inte behöva åka ner i sjuan vi hör hemma här eller i femman. Så pass bra trupp har vi för tillfället. Om det är tränarnas fel, spelarnas fel eller om det är andra omständigheter, vet inte jag. Det man ser dock på matcherna är att det saknas otroligt mycket självförtroende. Och det är väl inte så konstigt.

26 juni 2009 22:31 av Erik the Å

Kanske tid för ett fungerande spelaråd?

Tycker ändå att det känns skönt att någon vågar säga det.. kanske tid för förändringar?
känns som att man gräver sin egen grav om man säger att truppen kan slå alla lag och sedan tar 3 poäng på hela våren! jag vill fan inte ner i sjuan.. vi hör hemma här eller i femma egentligen.. eller är jag ensam om att tycka det? Eventuellt prata igenom detta i spelatruppen utan ledare?

26 juni 2009 14:53 av Ego,unum modo diletans

Dum i huvudet??

Kanske det ? Det var ett väldigt djupt och intressant inslag i gästboken. Känner man till Harbos spelare och tidigare bedrifter, så vet man att dessa spelare kan väldigt mycket mer än dom visat hittills i år. Men som det är i mångt och mycket så ska det till att få alla bitar att falla på plats. Skulle för övrigt vara intressant att få ett referat av dig efter matcherna. För det här med att kunna nåt om fotboll är en rolig bit när man lyssnar på publiken på arenorna. Så det begreppet kanske stäm

26 juni 2009 11:59 av Ego,unum modo diletans = inga begrepp?

Går han som skriver referaten på droger?

"för med den här truppen ska vi kunna slå alla lag i den här serien."

Är det sant MÅSTE tränaren avgå omedelbart!! 1 observera!! 1 vinst och 3 poäng mot SKYTTORP, och ska kunna slå ALLA lag i serien med spelartruppen som finns. SNACKA OM ATT INTE KUNNA NÅGONTING OM FOTBOLL alternativ vara HELT DUM I HUVUDET

25 juni 2009 07:40 av Lars

Filmning

Här har ni nånting att inte lära er.